ja_mageia

Tiedote marraskuu 2016
HELSINGIN NUMISMAATTISEN YHDISTYKSEN VAALIKOKOUSKUTSU JA HUUTOKAUPPAEHDOT

HELSINGINGIN NUMISMAATTINEN YHDISTYS ry:n vaalikokous ja rahahuutokauppa pidetään 30.11.2016 Suomen Filatelistiseuran kerhotilassa Lönnrotinkatu 32 B, Helsinki. Kohteiden näyttö alkaa klo 17.00, vuosikokous klo 17.45 ja huutokauppa n. klo 18.00.

Kirjalliset tarjoukset pyydetään lähettämään osoitteella: Timo Helle, Piennar 1, 00680 Helsinki tai e-mailina osoitteella This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it viimeistään 28.11.2016 klo 18.00 mennessä.
Määräajan jälkeen tulleita tarjouksia ei huomioida.
Puhelimitse jätettävät kirjalliset tarjoukset ja mahdolliset huutokauppaa
koskevat tiedustelut hoitaa Timo Helle 0400 - 245 963 iltaisin klo 18.00 - 20.00

HUUTOKAUPPAEHDOT
Helsingin Numismaattinen Yhdistys ry:n huutokaupat on tarkoitettu vain yhdistyksen jäsenille ja Suomen Numismaatikkoliitto ry:n jäsenyhdistysten jäsenille. Liittymällä jäseneksi voit osallistua huutokauppaamme.
Ostajan tulee suorittaa huutomaksu, joka on 12% hänen huutamastaan hinnasta (pyöristettynä täysiin euroihin). Kirjallisten lähetysten
vähimmäistoimituspalkkio on 5,- euroa + postikulut. Massaerissä ei ole palautusoikeutta. Mahdolliset palautukset tavallisina lähetyksinä, postiennakko-lähetyksiä ei yhdistyksen toimesta lunasteta. Palautukset pitää tehdä 12 päivän kuluessa huutokaupasta, tämä aika koskee myös postiennakkolähetyksiä.

TULEVA OHJELMA

29.3.2017    vuosikokous    
29.11.2017    vaalikokous


OSOITTEEN MUUTOKSET
Osoitteen muutokset pyydetään lähettämään e-maililla tai postitse yhdistyksen puheenjohtajalle Timo Helteelle.

Timo Helle                
Piennar 1, 00680 Helsinki    
GSM: 0400-245 963(ilt.)    
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it     

Helsingin Numismaattinen Yhdistys ry

HALLITUS
  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Home FAQs Mistä saan tietoa vanhojen rahojen hinnoista?
Mistä saan tietoa vanhojen rahojen hinnoista? PDF Print E-mail

Mistä saan tietoa vanhojen rahojen hinnoista?

Ensimmäisessä vaiheessa kannattaa tutustua kaikista kirjastoista löydettäviin rahahinnastoihin. Suomalaisten rahojen hinnoista julkaistaan säännöllisesti paria eri luetteloa, joista voit nähdä rahan summittaisen arvon. Ulkomaisista metallirahoista ja seteleistä julkaistaan vuosittain Rahan kunto on kuitenkin hyvin tärkeä tekijä rahoja hinnoiteltaessa ja ennen luettelon hintanoteerauksien tarkastelua kannattaa lukea hyvin huolella se luettelon osa missä puhutaan rahojen kuntoluokituksesta. Jos et kuitenkaan itse halua luokitella ja tunnistaa hallussasi olevia rahoja tai niiden hinnoittelu tuntuu vaikealta voit ottaa yhteyttä eri numismaattisiin yhdistyksiin, joissa annetaan maksutonta arviointiapua. Hinta-arvioita voit myös pyytää eri rahaliikkeistä ja - kauppiailta.

Numismaattisten kohteiden arvioinneissa suosittelemme: Suomen Numismaattinen Yhdistys ry, Hannu Männistö, GSM 050 588 1105 Golden Art, Pasi Viitasuo, GSM 0400 501196

Last Updated on Monday, 02 January 2012 09:21
 
Banner